Cautare

3831 de rezultate pentru "educatie fizica si sport tr severin" (8.34 secunde)
De grija evaluarilor moare sistemul de educatie. ... Declaratia politica pe care o adresez astazi se refera la evaluarile nationale pe care, aproximativ 600 000 de elevi din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a, au fost nevoiti sa o dea, cu voie sau fara voie.
Scolile si instiutiile de invatamant si-au deschis din nou portile elevilor. ... De foarte multe ori discutam despre educatie si despre importanta deosebita a acesteia in dezvoltarea unei societati. ... Desigur, este importanta baza materiala a unei institutii de invatamant â€" resursele de ordin tehnic si tehnologic.
Proiectul Trei generatii pentru maine - derulat de Brainstorming Consulting in parteneriat cu agentia Godmother si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 se apropie de final, acesta urmand sa se incheie oficial pe data de 15 decembrie.
Si unde sa ma intorc? ... Si realitatea este ca nimeni nu mi-ar fi oferit o pozitie corespunzatoare. ... - In toata Romania, la 20 de milioane de oameni, sunt doar 25 de acceleratoare si ar trebui sa fie 90, conform standardului european. - Si din cele 25, se mai si defecteaza.
Dupa ce inspectorii de specialitate din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj au inceput saptamana cu stangul, afland ca a venit timpul sa isi faca bagajele si sa plece, conducerea inspectoratului a si trecut la inlocuirea acestora.
Duminica 21 aprilie 2013, sub egida campaniei Ia-ti Poartia de Sanatate, Prof.Antr.Fitness Specialist Mihai Dragomir a organizat si sustinut seminarul cu acelasi nume "Ia-ti Portia de Sanatate ‘’, pentru copiii Scolii Cardio Mix.
Mediul de afaceri cere 15% din bugetul Romaniei pentru educatie. ... Daca nu investim in educatie, vom investi in penitenciare. Mediul de afaceri format din sectoarele cheie - sanatate, IT, sport, ar putea reprezenta motorul unei educatii de calitate.
Mai mult sport, mai putina boala.
Ce au in comun populatia Hunza din Himalaya, centenarii din Ecuador si japonezii din Insula Okinawa? Chiar daca sunt in zone diferite ale lumii, exista cateva obiceiuri care ii feresc de boli si-i fac sa se claseze fruntasi in topul celor mai longevive popoare.
Copresedintele Aliantei Dreptate si Adevar PNL-PD, Calin Popescu Tariceanu, a exclus, duminica seara, dupa rezultatele exit-poll-urilor, orice colaborare pentru o viitoare guvernare cu PRM si PSD. ... “Vom astepta numaratoarea finala pentru a vedea ce fel de discutii vom avea si daca vom avea discutii“, a mai afirmat Tariceanu.
PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Toate institutiile juridice ale Consiliului Europei si ale Uniunii Europene vor fi sesizate in aceste zile de catre PSD pentru a reclama Guvernul Tariceanu ca vrea sa politizeze justitia prin intermediul modificarilor legislative avute in vedere de ministrul Monica Macovei.
Biroul Permanent National al PSD l-a desemnat ieri pe deputatul social-democrat Adrian Severin sa se ocupe, impreuna cu reprezentanti ai Partidului Socialist European, de selectarea parlamentarilor partidului care vor avea statut de observatori la Parlamentul European.
Liberalii din structurile de conducere ale judetului Caras Severin au declansat un razboi al orgoliilor.
Emotii mari pentru Gaz Metan Severin (viitoare CS Turnu Severin) si Pandurii Targu Jiu, intrucat in aceasta dimineata, la ora 11.00, la sediul LPF, urmeaza sa se traga la sorti programul competitional al Ligii I, editia 2012-2013.
Deputatul PSD Adrian Severin a declarat ca ministrul Mo-nica Macovei dezinformeaza "cu tupeu" societatea romaneasca, afirmand ca infiintarea Agentiei de Integritate Morala este o cerinta a Uniunii Europene, cand, de fapt, nu este asa.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
Liderii PSD preconizeaza castigarea a minimum opt mandate dintre cele 35 de europarlamentari romani la alegerile pentru Parlamentul European, actualii euroobservatori Adrian Severin sau Vasile Puscas putand deschide lista partidului, au declarat ieri surse din PSD.
Europarlamentarul PSD Adrian Severin a fost ales presedinte al Delegatiei permanente a Parlamentului European pentru relatia UE-Ucraina in sedinta extraordinara a Legislativului European dedicata relatiilor cu acest stat, informeaza un comunicat al Institutului "Ovidiu Sincai".
Aries, s-a incheiat fara nicio inundatie t Aceeasi remiza alba a fost consemnata si la Rm. ... Nici doua dintre codase, CFR Timisoara si FCM Targoviste, nu au reusit sa se departajeze in cele 90 de minute, astfel ca si-a luat fiecare cate un punct.
google-analytics.com